^^ Lips
3 participanți
^^ Lips
In seara asta mi-am vizitat niste rude. La inceput nu prea m-a incantat ideea, dar mai tarziu mi-am dat seama ca alegerea facuta ma scotea din starea mea de lenevie. Pana la urma a fost bine-venita.
Florina s-a dovedit a fi o gazda minunata, raportandu-ma la faptul ca m-a lasat s-o ajut la prepararea unui tort din ciocolata. Ne-a iesit delicios.
In urmatoarele minute au sosit alti invitati, precum un verisor de-al ei, chiar si fostul sau iubit. M-a uimit faptul ca se intelegeau grozav, fata de altii care nu s-ar fi suportat. Doar fusesera impreuna patru ani. Si totusi, chiar aveam ceva de invatat despre prietenie de la fata asta.
Am vorbit cu toata lumea despre tot ce ne-a picat la indemana, ca de exemplu de Revelion, de Club Diplomat etc., insa ceea ce m-a deranjat, nu chiar in totalitate, era ca fumau. M-am gandit sa trec peste acest detaliu si m-am distrat in continuare.
A fost o seara minunata. La zece eram inapoi acasa.
Rose- Earnest
Data de inscriere : 30/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Dunno...
Re: ^^ Lips
Ehm, imi place cum descrii.
Ai spus la un moment dat ca ati facut un tort de ciocolata... cioco *yummly*
Ma bucur ca ai avut o seara grozava , scrie in continuare!
Ai spus la un moment dat ca ati facut un tort de ciocolata... cioco *yummly*
Ma bucur ca ai avut o seara grozava , scrie in continuare!
Multumesc pentru ca ti-ai gasit timp sa citesti, Leigh :X Da, tortul a fost delicios, dar aspectul a lasat de dorit )
Rose- Earnest
Waw, duda dudelor, descrii perfect ! Ce sa zic, aspectul tortului lasa de dorit, dar eu ii simt si gustul. [but tomorrow...bine asta e o alta poveste]
si totusi, maine am parte de unuuul.
Bun, revenind, te sfatuiesc sa mai scrii,chiar si sub forma de jurnal, compunerea ta are un stil aparte care mie imi place la nebunie.
si totusi, maine am parte de unuuul.
Bun, revenind, te sfatuiesc sa mai scrii,chiar si sub forma de jurnal, compunerea ta are un stil aparte care mie imi place la nebunie.
Nana-rei-chan- Guardian
Localizare : lol, i have ma world !
Hei, iepuras Thanx again, scumpo :-*
Rose- Earnest
Mi-a sarit in ochi un aspect de care am uitat sa specific in postul precedent.Vreau sa explici titlul, uhuu, 'lips'?
Nana-rei-chan- Guardian
Localizare : lol, i have ma world !
Pai... mie imi place cum suna si cam atat. Trebuia sa fiu expresiva
Rose- Earnest
Ne-am despartit in 2010 si ne-am intalnit in 2011.
A fost o seara minunata petrecuta in compania familiei si prietenilor. Ne-am distrat, am ascultat muzica si alte lucruri la care am refuzat sa particip in final. Spre sfarsit de an am exagerat putin cu sampania provocandu-mi o mica durere de cap.
Si totusi, cea care m-a readus la viata a fost Laura [Leigh]. Am vorbit cateva ore despre iubirile noastre si despre statusul meu care se schimba din secunda in secunda.
Chiar inainte de trecerea in Noul An, Miruna [Katherine] m-a tinut in telefon vreo treizeci de minute, dupa care... s-a dezlantuit magia.
WELLCOME 2011
Rose- Earnest
A fost o seara minunata petrecuta in fata televizorului. Multumita lui Leigh care mi-a amintit ce filme sunt pe ProTv azi, am urmarit pentru a cincea oara consecutiv Titanic.
A fost minunat, a fost ceva ce nu pot descrie in cuvinte. Dar mai intai a fost plin de umor, iar cand spun asta ma refer la faptul ca atunci cand am scris la status "Titanic :X" cel putin patru persoane au facut la fel in momentul urmator, printre care si "Alex". Si pe urma... m-am scufundat in tainele lui Jack si Rose. Recunosc ca pana la sfarsit m-au facut sa vars cateva randuri de lacrimi.
Si in final mai pot adauga doar asta...
TITANIC
Rose- Earnest
Maybe someday I'll know why I'm still here... I can tell you nothing else. See ya! Bye!
Rose- Earnest
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum