Plimbare spre apus
2 participanți
Anime + :: RPG section :: Parcul
Pagina 1 din 1
Plimbare spre apus
Plecand de la casa lui Lili, ne-am indreptat spre parc, luand cu noi rolele - pentru mine - si skate-ul - pentru ea. Fusese frumos azi, doar ca peste cateva ore avea sa rasara luna.
Ne-am oprit pe o banca dupa ce ne plimbaseram in paralel pe aleile pustii pentru a ne odihni si pentru a continua discutia lasata neterminata acasa la Lili.
-Ai vreun job, ceva? am intrebat-o curioasa.
M-a privit cu o mina amuzata de seriozitatea mea, incat m-a facut si pe mine sa afisez un mic zambet in coltul gurii. Dupa cum mai spusesem, chiar imi lipseau momentele acestea pline de tensiune si totodata pline de umor, petrecute impreuna.
A tras aer in piept, pregatindu-se sa raspunda.
Ne-am oprit pe o banca dupa ce ne plimbaseram in paralel pe aleile pustii pentru a ne odihni si pentru a continua discutia lasata neterminata acasa la Lili.
-Ai vreun job, ceva? am intrebat-o curioasa.
M-a privit cu o mina amuzata de seriozitatea mea, incat m-a facut si pe mine sa afisez un mic zambet in coltul gurii. Dupa cum mai spusesem, chiar imi lipseau momentele acestea pline de tensiune si totodata pline de umor, petrecute impreuna.
A tras aer in piept, pregatindu-se sa raspunda.
Rose- Earnest
Data de inscriere : 30/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Dunno...
Re: Plimbare spre apus
-Defapt, tocmai m-am angajat , i-am raspuns.
Nu este ca si cand imi doresc sa lucrez, insa tata m-a pedepsit din cauza faptului ca nu am renuntat la lupta de strada. Acum sunt psiholog, am pufnit. Insa m-am angajat chiar eu la studio, ca actrita. Stii doar ca asta imi doresc sa fiu, i-am zambit apoi.
Mi-am intors privirea spre cer. Capatase o nuanta de rosu .
- ... dar tu ?
Nu este ca si cand imi doresc sa lucrez, insa tata m-a pedepsit din cauza faptului ca nu am renuntat la lupta de strada. Acum sunt psiholog, am pufnit. Insa m-am angajat chiar eu la studio, ca actrita. Stii doar ca asta imi doresc sa fiu, i-am zambit apoi.
Mi-am intors privirea spre cer. Capatase o nuanta de rosu .
- ... dar tu ?
Re: Plimbare spre apus
Am ascultat-o, zambind cu subinteles cand a reamintit de luptele de strada. Cam cu asta se delecta ea aproape tot timpul.
In timp ce-i raspundeam la intrebare, soarele ne facea ultimul semn cu mana in semn de "ne vedem maine":
-Eu lucrez la teatru. Am luat cateva cursuri si acum sunt profesoara, am zis eu intr-un sfarsit.
Orasul era cufundat acum in bezna.
In timp ce-i raspundeam la intrebare, soarele ne facea ultimul semn cu mana in semn de "ne vedem maine":
-Eu lucrez la teatru. Am luat cateva cursuri si acum sunt profesoara, am zis eu intr-un sfarsit.
Orasul era cufundat acum in bezna.
Rose- Earnest
Data de inscriere : 30/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Dunno...
Anime + :: RPG section :: Parcul
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum